Eko Zdrave

Еко здраве за вашето семейство

Полезно Съвети

Макси мода: Как да се обличат жените с наднормено тегло

Напоследък дизайнерите обръщат все повече внимание на модата за пълни дами. Нека видим техните съвети.

Поли за пълни жени

Ако обичате да носите поли, най-добрата дължина за вас е до коляното или малко по-дълга. Разбира се, в гардероба ви трябва да има и поне една пола-молив. Това ще помогне да се подчертаят такива предимства като талия и гъвкав силует. В същото време такава пола прибира корема и задните части. Избирайте тежки тъкани. В специализираните сайтове за макси мода като Maxifashion.bg ще откриете точно това, което търсите.

Жилетки за пълни жени

Удължените жилетки са подходящи са за различни ситуации и лесно могат да се комбинират с много други неща. Жилетката трябва да е гладка, със стегната плетка, не прекалено дебела. Ще пасне навсякъде – за работа, за разходка и стои чудесно с рокли, поли и панталони. Основното предимство е вертикалният, издължен силует, който перфектно прикрива пълнотата на бедрата и корема. Затова и точно такива модели са хит в повечето сайтове за макси мода.

Якета и сака за пълни жени

Те са незаменими елементи от гардероба на пълните дами. Дължината трябва да е до началото или средата на бедрото и леко да го покрива – в зависимост от фигурата ви. Също така, трябва да пасва перфектно на раменете. Перфектен избор е прав модел с 3-4 копчета и V-образно деколте.

Панталони за пълни жени

За панталони изберете класически черни модели. Те могат да бъдат прави или леко отворени нагоре. Не забравяйте, че вертикалните тънки линии визуално удължават краката.

Дънки за пълни жени

Когато избирате дънки, предпочитайте модели с висока талия точно според вашия размер, със семпла класическа, широка или заострена кройка. Най-добре е да изберете дънки от меки, тънки материали, като еластичните тъкани. Те не образуват гънки, разтягат се добре и перфектно прикриват несъвършенствата на фигурата. Изберете дънки в тъмносиньо или черно без бродерии, кристали или други детайли.

Ризи и туники за пълни жени

Те могат благоприятно да подчертаят красотата на фигурата. Ризи в нюанси на лилаво, синьо, вино, шоколад, слива и смарагд изглеждат страхотно. Ако търсите надеждни сайтове за макси мода, непременно разгледайте моделите на Maxifashion.bg!

Рокли за пълни жени

Перфектен модел е рокля, която може да прикрие корема. Роклята трябва да стои перфектно на фигурата ви и да е по ваш размер.

Обувки

Ако обичате да носите обувки с високи токчета, не се колебайте да ги съчетаете с тоалета си. Токчето е шампион по визуално отслабване. Най-добре е да заложите на стабилен такъв, около 5 см. Изберете обувки в телесен цвят, те идеално удължават крака.