Eko Zdrave

Еко здраве за вашето семейство

Полезно

Различните дамски гащеризони

Дамските гащеризони са дрехата в женския гардероб, която предизвиква много съмнения. Защо е така?

В крайна сметка в него няма нищо вулгарно или екстравагантно, гащеризоните не излизат от мода, тъй като винаги са актуални. Освен това е много удобно и наистина много стилно, модерно и доста необичайно. От невероятния брой опции, измислени от световните модни къщи, всеки може лесно да намери няколко модела, които са идеални за всеки повод: за лятна ваканция, коктейл, отиване на парти, вечеря с приятели и, разбира се, за романтична среща. Дизайнерите от онлайн магазин Евиза подбират най-добрите материи и модели специално за Вас.

С помощта на добре подбран дълъг гащеризон можете да създадете уникален образ. Преценете сами, това ще намали времето за две срещи. В крайна сметка и долната и горната части вече са готови и в един детайл остава само да изберете обувки и аксесоари, а това, съгласете се, вече е много по-лесно.

Гащеризоните могат да бъдат много различни: дълги, къси, широки и тесни, гащеризони-шорти. Днес можете лесно да намерите модел, изработен от почти всяка тъкан, която харесвате. За всеки ден и за пътувания до работа е по-добре да дадете предпочитание на памучни гащеризони, които пасват на фигурата, но за да излезете на вечеря или друго важно събитие, обърнете внимание на коприна, сатен или шифон.

Дамските гащеризони имат редица предимства: визуално издължават фигурата, правят я по-слаба и съответно по-секси. По-добре е да ги носите с обувки на висок ток или танкетка, в противен случай дългите панталони ще изглеждат непредставително.

Гащеризони-къси панталони, напротив, могат да се носят с ниски обувки: балетки, сандали или плажни шисти. Те изглеждат особено страхотно с плажни аксесоари: слънчеви очила, широкополи шапки, летни бижута и огромни плажни чанти.

По-елегантни, така да се каже, вечерни, дамските гащеризони са по-практични от всичко друго, изберете от коприна или шифон.

Гащеризон от такава материя лесно ще създаде шик по подходящ начин. За да завършите визията, идеални са ви обувки или сандали на висок ток и малка дамска чанта.

Ако искате да разнообразите работния си гардероб, но в същото време трябва да се придържате към конкретен дрескод, тогава изберете гащеризон от памук или плътна тъкан, който по стил би наподобявал костюм с пояс.
Ясно е, че нито отвореният гръб, нито дълбокото деколте са подходящи тук. Цветът също трябва да бъде възможно най-сдържан – черен, сив, кафяв, бежов. Можете също така да използвате тъмни нюанси на зелено, синьо.

Гащеризоните в онлайн магазин evizabg.com са подходящи за всеки повод, носете ги спокойно, съчетавайки ги с обувки и аксесоари за подходящия повод и настроение.