Eko Zdrave

Еко здраве за вашето семейство

Идеи Полезно

Актуални тенденции при съвременните спортни екипи

Най-сериозната тенденция при спортното облекло е, че то представлява значителна и органична част от съвременните модни трендове. Да, точно така, през настоящия сезон е

модерно да носим спортно облекло, а често и да го съчетаваме с класически дрехи за постигане на готина кейжуъл спортно-елегантна визия.

Какви точно обаче са актуалните тенденции в спортните облекла? Нека ги разгледаме и разясним специално за онези от вас, които винаги искат да са в крак с модата и държат да разполагат с няколко анцузи в собствения си гардероб.

Ретро линия

Класическите анцузи с ластично стесняване в долната част, шушляковите материи и бейзболните шапки са само част от елементите, които ни доказват, че тази година ще се носи автентично спортно облекло. Много от наличните по магазините анцузи приличат не толкова на ежедневни екипи, колкото на екипировката на спортни състезатели от различни категории. Ретро линията клони по-скоро към 90-те години на миналия век, като при по-дръзките модели усещаме дори полъха на 80-те.

Устойчива спортна мода

Особено популярни са и актуалните спортни екипи, създадени от рециклирани материали. По начало устойчивата мода е истински култ сред големите производители, но и световноизвестните дизайнери. Беше буквално въпрос на време да видим еко линията и сред най-горещите марки, създаващи анцузи.

Нетипични дължини

Кроп топовете вече не са само тениските, но и горнищата, създавани за дамските спортни екипи. Освен това, вечната класика – клиновете – вече не стигат типично само до глезените, но се предлагат и в атрактивни ¾ модели. Тези нетипични дължини се наблюдават по всички кройки на съвременното спортно облекло. Разчупването на силуета в индустрията говори само по себе си: от днес насетне то ще заема свое собствено и то централно място в ежедневната мода.

Повече цвят, моля!

Не само че ще носим повече нюанси в една спортна визия, но и ще залагаме на ярките оттенъци. Забравете за скучните черно-бели и сиви анцузи. Време е да поканим в гардероба си атрактивно облекло в огнено червено, романтично лилаво, крещящо зелено, слънчево жълто и дори златисто, сребристо и други. Колкото повече са цветовете, налични във вашия спортен екип, толкова по-актуални ще бъдете.

Разрези и разчупени кройки В сайта на Sportmag.bg попаднахме на интересни силуети, в които виждаме много открити зони, подходящи за летните горещини, но и за активни тренировки. В допълнение, анцузите вече пристигат и в А-образни линии. Туниките от преди няколко години с асиметрична форма са използвани буквално за модел на горнища. Всичко изглежда едновременно модерно, но и е достатъчно удобно за интензивна фитнес тренировка.